ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

WILKOPOX PRIMER 105
Διαφανές εποξειδικό αστάρι 2 συστατικών με διαλύτες, σκληρυνόμενο με πολυαμίδιο. Λόγω της μεγάλης ρευστότητας και του πολύ χαμηλού ιξώδους που διαθέτει, έχει την ικανότητα να διεισδύει βαθιά μέσα στο υπόστρωμα και να γεμίζει όλους τους πόρους και τα τριχοειδή. Χρησιμοποιείται για τον εμποτισμό τσιμεντοειδούς βάσης υποστρωμάτων, όπως παλιό και νέο σκυρόδεμα, τσιμεντοκονίες, σοβάς κλπ. Είναι κατάλληλο για δάπεδα, πισίνες κ.α.
WILKOPOX POOL PAINT 164
Eποξειδικό τελικό χρώμα δύο συστατικών με πολύ καλή αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις , καιρικές συνθήκες και την επίδραση χημικών ουσιών.Κατάλληλο για χρήση σε μέταλλο και τσιμέντο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βιομηχανικά δάπεδα, πισίνες και μεταλλικές κατασκευές.
ROAD MARKING ACRYLIC PAINT
Υψηλής ποιότητας ακρυλικό χρώμα σήμανσης δρόμου με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στην τριβή, και με πολύ καλά αποτελέσματα λευκότητας και ανακλαστικότητα όταν αναμιγνύεται με ανακλαστικές γυάλινες χάντρες. Συνιστώμενη χρήση για σήμανση ασφαλτοστρώσεων και τσιμεντένιων δρόμων: μεγάλες γραμμές και διαβάσεις, καθώς και σε χώρους στάθμευσης, ορόφους αποθηκών, αίθουσες κ.λπ.
ACRYL GLANZFARB
Ακρυλικό γυαλιστερό εξωτερικό χρώμα ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, με καλό γέμισμα, Ανθεκτικό στους ατμοσφαιρικούς ρύπους και την υπεριώδη ακτινοβολία. Χρησιμοποιείται ως υλικό επίστρωσης για γυψομπετόν, τοιχοποιίες και τσιμεντοσανίδες εξωτερικά, καθώς και στέγες από σκυρόδεμα, πηλό ή τσιμέντο.
ROOF TOP INSULATION – ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
Θερμοανακλαστικό ελαστομερές στεγανοποιητικό ακρυλικό χρώμα. Αποτρέπει την εισροή νερού στο εσωτερικό του κτιρίου και παρουσιάζει εξαιρετικές αντοχές σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες όπως ηλιακή ακτινοβολία, βροχή και χιόνι. Εφαρμόζεται σε κάθε είδους νέα ή παλαιά επιφάνεια, δημιουργώντας μία αδιάβροχη και εξαιρετικά ανθεκτική ελαστική μεμβράνη. Χρησιμοποιείται σε οριζόντιες και επικλινείς επιφάνειες (π.χ. ταράτσες) και παρουσιάζει άριστη πρόσφυση σε τσιμέντο, σοβά, πλάκες ταρατσών, κ.λπ. Η ηλιακή ακτινοβολία ανακλάται από την επιφάνεια μειώνοντας τις ενεργειακές απαιτήσεις για την επίτευξη κατάλληλης εσωτερικής θερμοκρασίας καθώς και τους παραγόμενους ρύπους CO2.